Al decennia is één van mijn helden de recent overleden Raul Rekow (conguero bij Santana). Als kleine jongen droomde ik als percussionist te spelen bij Santana. Samen met een jeugdvriend en onze broertjes sloten we ons op in de slaapkamer met platenspeler en groot arsenaal aan emmers, blikken, pannen en pollepels. Ons begeleidend percussiewerk bij de muziek van Santana was subliem, vonden wij. De omgeving klaagde steen en been over herrie... De emmers e.d. heb ik ondertussen vervangen door conga’s, cajon, cabassa, tamboerijn en allerlei shakers. Het afgelopen jaar heeft Voices-Strings-Things mij een zestal keren vereerd met een uitnodiging met ze mee te spelen. In zekere zin is mijn jongensdroom aan het uitkomen. Randy Kip

Danny van Ruitenburg

Grooven, daar gaat het om volgens Danny. Zijn liefde voor muziek begon toen hij op 9 jarige leeftijd op gitaarles ging. Na de eerste bandjes kwam hij steeds vaker in actie als bassist.  Door helden als Nathan Watts en Anthony Jackson werd de liefde voor de basgitaar steeds groter. Tegenwoordig studeert Danny basgitaar op het conservatorium en doet hij ervaring op met veel verschillende bandjes. Door stuwende baspartijen zorgt hij samen met zijn vader op drums dat je niet kan stil staan bij een optreden van Voices-StringsThings.Raymond van Ruitenburg

Muziek is mijn grote hobby, ik luister er graag naar, speel al ruim 30 jaar drums en heb er nog steeds veel plezier in. Vele bandjes uit o.a. Voorburg, Den Haag, Leiden en Rotterdam zijn de afgelopen jaren de revue gepasseerd. Daarbij speelde ik in allerlei bezettingen. Van trio’s tot complete big band bezetting.

Ik heb een brede smaak qua muziek. Van oude soul tot funky songs, van Americana tot lekkere latin of jazz rock, je kunt bij mij met van alles aankomen. Favoriete drummers: Harvey Mason, Steve Gadd en Dennis Chambers.

Voor mij is het heel bijzonder dat ik samen met m'n zoon Danny (op bas) regelmatig de muzikale motor van deze band vorm. Tel daarbij op de mooie zang van Helen, en het lekkere gitaar en piano spel van PP (het liefst op zijn rode Gibson) en je snapt waarom elk optreden met Voices Strings Things een feestje is.

Wellicht tot ziens bij één van de optredens van VST waarbij ik meestal speel op mijn Pearl Maple Session met Zildjian cymbals.

Randy Kip Percussionist

Ewald Ebing

Bassist, pianist, muzikant, duizendpoot......